I Politica privind protectia datelor personale:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si in conformitate cu Regulamentul 679/2016 aplicabil din 25.05.2018, SC DWELLING BEAUTY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

1. Principii de protectie a datelor: Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime; Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri; Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;Procesarea datelor se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara; Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restirctionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate a datelor;

2. Datele personale – inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila; Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de email, numere de telefon, etc.

3. Colectarea datelor personale – Datele pe care le colectam pot include urmatoarele: Numele si datele de contact (nume/prenume/adresa de email/adresa postala/numar de telefon/data de nastere a dvs/a copiilor); Colectam parole si informatii de securitate similare folositepentru autentificarea si pentru accesarea contului; Colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre; Colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati si articolele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati; colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs, adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

4. Scopul colectarii datelor: informarea clientilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si serviciile achizitionate; realizarea de etichete personalizate cu numele fiecarui client in parte si transmiterea de felicitari cu ocazia zilelor onomastice ale copiilor; transmiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (email, SMS), numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul; cercetarea de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului.
Accesul la datele personale este strict limitat personalului SC DWELLING BEAUTY SRL, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.
Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze SC DWELLING BEAUTY SRLla adresa de email office@cristinaboartes.ro
Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

5. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale – clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate; Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Daca nu doriti sa primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considerati ca abonarea dvs. s-a realizat din greseala, puteti trimite un mesaj office@cristinaboartes.rocu textul „DEZABONARE”.

Intrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimisa catre SC DWELLING BEAUTY SRLla adresa de email: office@cristinaboartes.ro

II Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.cristinaboartes.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.cristinaboartes.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

III Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.


GDPR – Protectia datelor cu caracter personal

Protectia datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului (UE)2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), SC DWELLING BEAUTY SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: trimiterea mesajelor de la formularul de contact si trimiterea ofertelor noastre.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a intra in contact cu noi prin intermediul postei electronice. Refuzul dvs. determină continuarea comunicarii in alte moduri.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: nimanui.

Conform Regulamentului (UE)2016/679, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul nostru din Str. Sfantul Ciprian, Nr. 17, Glina, Jud. Ilfov. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în strainatate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţii:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe: