Stim ca odata ce ai lansat o comanda in online shop abia astepti sa intri in posesia coletului cu produse. Depunem toate eforturile ca acest lucru sa se intample in siguranta si cat mai repede posibil. De aceea avem nevoie şi de ajutorul tau, si anume te rugam sa completezi cu atentie datele solicitate în formularul de comanda

Comenzile pe care le primim pana in ora 14:00 vor fi expediate in aceeasi zi, iar cele primite dupa aceasta ora, in maximum 48 de ore (zile lucratoare).

Coletul va fi asamblat si expediat de indata ce ne-am asigurat ca:

  • datele completate in formularul de comanda sunt complete si corecte
  • produsele alese sunt în stoc

Te vom contacta telefonic pentru confirmare comenzii.

Tarife si optiuni

  • Curier Bucuresti: 17 RON
  • Curier tara: 20 RON

Nota: costul transportului include TVA.

Toate serviciile de curierat sunt disponibile de luni pana vineri. Comenzile plasate in week-end vor fi prelucrate in cursul zilei de luni.

Modalitati de plata

Modalitatile de plata acceptate sunt:

  • plata cu cardul
  • la livrare (ramburs)
  • ordin de plata in contul specificat pe factura proforma

Plata cu cardul

Magazinul online www.cristinaboartes.ro accepta plata prin card-uri Visa / Maestro / MasterCard emise de orice banca.

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, in orice magazin.

3-D Secure” asigura confidentialitate si siguranta – nicio informatie legata de carduri bancare nu este transferata sau stocata, la niciun moment din timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de stiut!

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.euplatesc.ro sau va puteti adresa bancii dumneavoastra.

Va multumim pentru comanda!

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe: