Am atatea lucruri de zis, unele mai inteligente, altele mai putin. Facusem un plan de postari, dar na, nu am reusit sa ma tin de el. Cu 3 copii blanosi, casa la tara si job full time uneori imi e greu sa jonglez. Nu ma plang, dimpotriva, sunt recunoscatoare: pentru job, pentru echipa, pentru lucrurile pe care le invat, pentru casa visurilor mele, gradina buclucasa unde mereu e de munca si evident pentru membrii blanosi ai familiei.

Dar imi place sa scriu si mai nou si sa filmez, desi nu imi place sa imi aud vocea. Simt ca am atatea lucruri misto de zis, dar azi doar o sa adresez doua intrebari. Am doua dileme, va rog din suflet, poate reusiti sa ma lamuriti.

Oare oamenii care folosesc la baile de la restaurante, mall-uri sau alte locuri publice cate 4-5 servetele de hartie ca sa se stearga pe maini asa fac si acasa? Ca io stau si ma intreb, unul nu e suficient? Hai doua, daca ai mana mare :). Care e logica?

De ce va urcati cu picoarele pe colac?? Si lasati urme de pantofi? Asa respectati voi lumea? Sau care e faza, aveti pantofi de firma si vreti sa vedem si noi?

Cam asta pentru azi, aveti idee de ce? Ca mor de curiozitate :).

B.

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *