De vreo 3 ani incoace, cam de cand am inceput eu sa investesc in mine, sa cresc asa, ca omulet si diva, fac de 2 ori pe an o serie de poze cu un fotograf profesionist. Am facut multe poze cu Anca Ivanov, va invit sa dati un ochi pe pagina ei, insa am descoperit-o si pe Alexandra, care a fost asa, part of my SmartBill Team, prin alianta. Am facut pozele pentru tricourile „B the change” cu ea, dar am mai vrut si alte sedinte foto.

Ca orice digital Diva in devenire m-am gandit eu ca ar fi cazul sa fac niste poze prin locurile Instagramabile. Eu sunt noua pe Instagram, dar inteleg importanta fotografiilor ”lucrate”

Zis si facut, vorbesc cu Alexandra, pandesc niste ”influecerite” sa aflu unde in Bucurestiul asta poti face poze demne :)).

Exista multe articole pe tema asta, dar cred ca sunt doar pentru a arata ”pozitele”.

Ce am observat eu la mine e ca imi vine extrem de greu sa ma plantez in fata unei cladiri sa fac poze, sau sa filmez ce fac toata ziua, desi amenint de 2 luni ca fac vlog. Este nenatural pentru mine sa intru cu camera intr-un magazin sau pe strada, de aceea sim nevoie sa sa va zic ca admir influeceritele, jur, e viata grea sa zambesti tot timpul la poza sau sa filmezi orice faci.

Revenind la locurile instagramabile. Am facut lista, traseul, pregatit garderoba. Nu o sa vi le trec pe toate, dar vreau sa va zic de cele cu *, unde lucrurile nu sunt chiar asa cum par din alte articole 🙂

  1. Biserica Manastirii Stavropoleos – Strada Stavropoleos 4, Bucuresti. Este un loc absolut superb in Centrul Vechi al Bucurestiului. O oaza de liniste, chiar minunat prin energia de acolo. Iar pozele… minunate. Totusi, ce nu va scriu blogeritele este ca : NU aveti voie sa faceti poze :). Decat daca le faceti pe sustache, sa nu va vada calugaritele. Daca aveti noroc puteti trage o sedinta foto pe cinste, daca nu, macar sa vizitati.

2. Casa Oamenilor de Stiinta – Piata Lahovari nr 9, Bucuresti

Un loc interesant, am trecut pe acolo de atatea ori si nu am vazut sau nu am fost atenta. Parchez cu greu, ca deh, nu prea gasesti locuri. Ne pregatim, zambim, Alexandra scoate camera.

Ajungem la scarile minunate ce apar in toate pozele instagramabile. Doi domni de la terasa de langa ne spun ca nu putem face poze decat daca avem aprobare, dar ca este sefa si ne poate da. Mergem la dansa in birou, pentru a face poze trebuie aprobare si trebuie platita o taxa de 500 Ron/ora :). Am ras :), pentru ca 500 lei pentru niste scari, oricat de frumoase ar fi, sincer nu merita. Iar in interior sa te pozezi cu masca, parca na, nu as vrea amintiri de astea.

3. Fantana din parcul Carol – Bulevardul Marasesti, Bucuresti

Refacem traseul, mergem catre fantana. Gasim parcare, ieeei :). Si un copac frumos tare. Hasaim copilasii sa facem o poza si plecam in cautarea fantanii. Intrebam un domn de la unul din chioscurile de dulciuri. Ne zice ca nu exista nicio fantana, a fost una, dar nu mai e. Alexandra nu se lasa, hai sa o cautam.

Ajungem la ea, superba! Exact ca in poze, dar fara apa :). Este in proces de renovare. Puteti face poze foarte frumoase, dar inainte de a face drumul verificati daca e functionala. Cred ca la primavara it’s all good. Pana atunci, las o poza sa o puteti identifica usor 🙂

Spor la pozat dragilor, daca aveti insights si despre alte locuri instagramabile, puneti-le in comentarii.

Zile cu soare!

Cu drag,

B.

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe: