Mie îmi plac oamenii care au cei 7 ani de acasă, care respectă oamenii, natura, animalele, Planeta. Oamenii care vorbesc frumos și nu au impresia că totul se învârte în jurul lor. A fi bun nu înseamnă a fi slab, a fi bun e o dovadă de putere.

Din păcate, sunt mulți oameni care au impresia că sunt buricul Pământului și își pot permite orice. Care cred că dacă ridică tonul sau au o atitudine superioară vor primi orice. Că totul li se cuvine. Problema e că le merge așa, că dau de oameni prea buni. Cum zice mama mea „proști de buni ce sunt”.

Noi, oamenii educați, cu bun-simt, cu cei 7 ani de acasă trebuie să ne educăm să ne respectăm pe noi înșine și să nu mai permitem celor din cealaltă categorie să ne trateze cu superiotate.

Pentru aceia, am făcut colecția de tricouri cu mesaje pe înțelesul lor :D. Recunosc că acestea sunt expresiile pe care le folosesc eu, niște ticuri verbale să zicem :)). Poate unele nu au sens pentru voi, fiind mai mult some inside jokes între mine și cei apropiați, dar sper măcar să vă amuze.

Azi vă prezint două dintre ele.

More to come, stay tuned!

Dacă îți place vreunul și ți-l dorești, aștept un mesaj pe pagina mea.

Cu drag,

B.

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *