Fiecare zi este un nou inceput, o noua sansa sa facem lucrurile diferit, dar si sa invatam noi lucruri.  Dupa an de zile de bananait pe Facebook aiurea, gasesc si eu grupuri interesante :), bine cu ajutorul prietenelor mele.

Facebook-ul e plin de grupuri de oameni pentru orice interese ai avea, iar eu acum am cateva pe care le urmaresc cu drag, infara de cel de Yorkishori.

Un grup de donatii, aici se posteaza lucruri pe care nu le mai folosesti – de la mobila la jucarii, haine si accesorii. Ce mi se pare foarte misto este ca se doneaza tot felul de lucruri, oamenii se ajuta intre ei si se pastreaza mereu un ton prietenos.

Stiu ca exista grupuri similare si pentru celalalte orase mari din Romania. Asa ca, va invit sa intrati, sa donati sau de ce nu sa luati lucrusoarele de care ati putea avea nevoie si sa le dati o noua viata.

Grup de shopping, nu doar pentru fetele din Bucuresti, dar si pentru cele din provincie. Exista postari de tip #caut, precum si postari de tip #vand. Asa ca puteti gasi cu usurinta cam toti ce cautati, dar sa va si bucurati de lucrusoare pe care nici nu stiati ca le cautati, dar pur si simplu va apar in feed. Odata ce gasesti un produs care iti place il poti rezerva pentru detalii, astfel iei legatura cu vanzatorul in privat si iti trimite mai multe poze si detalii.

Una din regulile grupului este respectul si chiar mi se pare ca se tine cont, nu vezi comentarii rautacioase, dimpotriva.

Imi place ca am gasit oameni dragi pe acest grup si chiar am reusit sa cumpar o geanta de la o prietena :). How cool is that?

Acesta nu este doar un grup de shopping, este o comunitate, deci veti gasi si o gramada de lucrusoare de cumparat, de la haine la electrocasnice, dar si foarte multe alte subiecte interesante de discutie, recomandari. O data pe luna se promoveaza o campanie umanitara, iar la fiecare vanzare, fiecare vanzator poate alege sa redirectioneze un procent din incasari campaniei.

Postarile de tip #caut sunt acceptate doar sambata, iar daca detineti un business, sau vindeti lucruri hand made puteti sa va promovati afacerea discutand in prealabil cu unul dintre admini.

Foarte multe lucruri faine gasiti, eu am luat niste brose superbe de la o domnisoara foarte simpatica si cu mult bun-simt.

Grup de shopping cu branduri de lux. L-am descoperit dupa ce mi-am distrus perechea de pantofi preferata intr-o scara rulanta. Dar o sa va scriu despre asta intr-un alt blog post unde o sa va zic de un pantofar mi-nu-nat care a facut minuni, adica i-a reparat de nici nu se mai vede. Multumesc, I-ule ca i-ai gasit. Sunt recunoscatoare for life 🙂

Bun, revenind. Aici gasesc o gramada de panfofi, genti, rochite de brand-uri de lux la preturi accesibile. Una dintre regulile de baza ale grupului este sa vinzi doar ce ai cumpara si in consecinta lucrurile sunt noi sau impecabile.

De aici mi-am cumparat o pereche de pantofi de la brandul meu de suflet in stare impecabila, nici nu se vede ca au fost purtati, ma rog, au avut o singura purtare, deci sunt ca si noi.

Daca aveti si voi altele, va rog sa le notati in comentarii, sa stie ca mai multi oameni 🙂

In rest ce sa va zic? E cel mai misto lucru sa protejam planeta reutilizand lucruri intr-o societate a consumerismului.

Cu recunostinta,

B.

 

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe: