Cred cu tarie ca realitatea noastra exterioara oglindeste realitatea interioara, astfel incat atunci cand suntem agitati, nervosi, pesimisti ni se intampla lucruri care sa oglindeasca starea interioara. Este legea atractiei, ceea ce transmitem noi Universului exact asta primim.

Ahh, esti agitat?! SUPER, zice Universul, atunci te voi ajuta sa materializezi aceasta realitate prin alte intamplari care sa te agite. Caci asta transmiti Universului ca vrei, nu?

Stiu ca pentru unii dintre voi ce scriu eu un bla bla obosit de la o domnita care pretinde ca stie treaba cu Universul, energii si altele, cum au aparut o gramada de domnite zen si bune la toate. Dar chiar daca ganditi asa, va rog sa fiti receptivi, sa fiti atenti un pic la ce transmiteti, cum sunteti, ce ganditi si poate sa dati un ochi pe canalul meu de YouTube unde veti regasi Maratonul Recunostintei. Este un excercitiu pentru minte si suflet in care invatam cum functioneaza Recunostinta si cum ne poate schimba viata. Si da… Recunostinta a schimbat viata mea si a multor omuleti faini de pe langa mine.

Mnnnbuuuun… acum ca v-am facut un intro, vreau sa va zic una din intamplarile nefericite care s-a transformat in ceva frumos.

Cand eram tanara era in voga Sex and the city. Si ma uitam cu jind la panfofii si hainele lui Carrie, doamne visam sa cresc mare si sa am si eu un dressing atat de frumos.

Primul meu job a fost in banca si trebuia sa port costume si stiletto si ma simteam efectiv ca o diva. Era un ritual asortatul hainelor si eram foarte fericita. De atunci mi-a placut mereu sa am pantofi frumosi si am scris aici despre brandurile de pantofi preferate.

Nu credeam atunci ca voi avea pantofii visurilor mele, dar cu recunostinta zic ca am reusit sa am perechea de pantofi visata – o pereche de pantofi Christian Louboutin – So Kate, negri, toc de 8. MINUNATI!

Prima pereche, prima iubire. I-am tot purtat pentru ca imi schimba starea si ma fac sa ma simt ca si Carrie 🙂

Dar….. acum ajungem la Univers si la oglindirea starilor. Intr-o seara am plecat sa schimb un lant de siguranta la o bratara Pandora. Mi-a picat rau ca nu gasisem in mall-ul apropiat si a trebuit sa merg la alt mall. Eram deja bosumflata, flamanda si grabita. Si in drumul meu, pe scarile rulante s-a intamplat! Ce credeti? Pantofii mei So Kate au suferit un tragic accident. Mi-am prins tocul in scara rulanta.

Efectiv mi-a stricatTOATA seara. Toata! Am devenit grumpy si nu am avut chef de vorbit cu nimeni. Bineinteles ca le-am scris fetelor (care probabil se gandeau ca is nebuna si ca asta nu e o problema reala) si da, aveau dreptate, dar pentru mine era sfarsitul lumii. Pantofii mei perfecti….

Si pentru ca am prietene atat de bune, I s-a pus pe cautat si nu s-a lasat pana cand nu a dat de ei <3 :Cizmaria mea

M-am uitat pe site : https://cizmariamea.ro/christian-louboutin/ unde au o sectiune dedicata pantofilor de care va spuneam. Si nu mi-a venit sa cred cum pot sa ii readuca la viata. Si am realizat ca am 2 probleme, talpa si tocul. Pe domnul Bonciog, omul cu mainile de aur il gasiti in Craiova. Sigur ca deja ma vedeam intr-un city break.

I-am scris, am trimis poze si el imi raspunde foarte relaxat:  „Sigur, se pot repara, ii puteti lasa la sediul nostru din Bucuresti si ne vom ocupa”.

Ok, soc! Asa simplu? Si m-am dat de ceasul mortii degeaba?

In cateva zile eram la sediul din Bucuresti, iar intr-o saptamana So Kate s-au intors acasa, ca noi.

Daca nu stricam tocul sigur nu dadeam de acest om minunat si probabil ca nu aveam protectia pe talpa. Cizmaria mea face reparatii de calitate si pentru alte branduri, asa ca dati un ochi pe pagina lor de Facebook sau pe Instagram, ce fac ei este la nivel de arta.

Acesta nu este vreun post platit :), este scris din suflet cu recunostinta maxima. Cred ca toti ar trebui sa recomandam oameni priceputi din orice domeniu, asa ca daca aveti si voi recomandari, lasati-le in comentarii.

Sa aveti o zi cu soare, in recunostinta.

Cu drag,

B.

 

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe: