Sunt in izolare de aproximativ 50 de zile. Incerc sa nu ies, si asta nu din cauza fricii de infectare, ci din respect pentru toti cei care si-au pus viata in asteptare, stand acasa, urmand regulile, dar mai ales pentru cei care si-o pun in pericol in fiecare zi.

Ieri a trebuit neaparat sa ies si a fost pentru prima data cand am avut ragaz sa vad ce e in jur, fara agitatie, fara graba, fara ganduri de job, fara lista de cumparaturi. Am vazut ca am doi tei pe strada, i mean, wow :), nu am observat asta pana acum. Trist, nu?

Locatia in care trebuia sa ajung era in capatul celalalt al orasului. Am mers incet, m-am bucurat de masinuta mea, de ploaie, de lipsa aglomeratiei. Am vazut ca era Toan’s deschis, dar pana m-am intors eu se inchisese si am ramas doar cu pofta de Pho Bo.

Am mers pe strazi cu multi copaci si m-am bucurat tare ca am hotarat sa locuiesc in orasul asta. Totusi, imi dau seama ca acasa pentru mine nu inseamna Bucuresti-ul (desi eu stau la tara, dar ma laud si eu ca stau in capitala :))). Acasa e senzatia aceea de liniste, siguranta, implinire. Sunt cateva lucruri care imi dau senzatia aceea, indiferent de unde ma aflu:

Betisoarele parfumate

Oriunde merg caut betisoare, am foarte multe, din diferite locuri. Le ador, imi dau o stare de bine, de liniste si imi aduc aminte de Bali, locul in care vreau sa stau la pensie :). Locul unde se ard betisoare peste tot, chiar si pe strada.

Parfumul preferat

O lunga perioada am fost indragostita de Thierry Mugler – Alien, mai exact. Apoi am descoperit Initio si am vazut ca doua parfumuri ale lor acopera toate starile mele:

  • Rehab – pentru mine e veselie, soare, feminitate
  • Side Effect – pentru mine e curaj, incredere, seriozitate

Bine, mai e un parfum pe lista mea, dar pot trai foarte bine cu cele de mai sus :).

Uleiul de corp

Am o piele foarte uscata, daca plec pe undeva si am uitat uleiul, ma iau toti nervii, oricate betisoare as arde si oricat parfum as folosi :). Am incercat multe uleiuri si am ajuns la un ulei de masaj: Yogi de la Yamuna, asta datorita Andreei mele de la masaj.

Ulei de masaj - Yogi - 250 ml

Copilasii blanosi

Cred ca ei sunt top of the list, dar nu am vrut sa ii aduc in prim-plan acum. Daca cineva se uita la pozele din telefonul meu sigur nu isi poate da seama al cui e, cel mult crede ca poate fi a lui Tzuchi, caci el are cele mai multe poze :)).

Daca am toate aceste lucruri, e totul perfect. Si telefonul, desigur.

Pentru tine ce inseamna ”acasa”?

Cu drag.

B.

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe:

2 comentarii la „Home is a state of mind”

  1. Am adorat articolul si pozele ! Minunate placeri si minunati copilasi! ❤

    Multumesc ptr acest articol! ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *