Mi se intampla deseori sa ratacesc lucruri, sa nu le folosesc o perioada si la un moment dat sa ma apuce dorul de obiectul respectiv si sa il caut peste tot degeaba. Si imi storc mintile, intorc casa cu susu’n jos, mi-e ciuda si imi sta gandul numai la obiectul respectiv. Devine o obsesie desi poate era un obiect pe care nu l-am mai folosit de multa vreme sau care nu era tratat cu prea multa importanta.

Prietena mea Ana zice sa intorc un pahar :), zice ea ca iti amintesti pe unde ai ratacit lucruri daca faci treaba asta. Oh well, I’m not a believer, probabil de aceea nu a functionat niciodata la mine.

De curand am pierdut sugilitul, primul meu cristal.. un cristal la care tin pentru ca el m-a ales pe vremea cand nu stiam prea multe despre cristaloterapie.

Cristaloterapia este o terapie alternativa care se bazeaza pe proprietatile energetice ale pietrelor, iar sugilitul este piatra intelepciunii si a spiritualitatii asociata, culmea, cu Arhanghelul Mihail, my budddy :D. Ma rog, daca cumva veti fi interesati de cristaloterapie, terapia cu ingeri ai alte lucruri let me know, va povestesc desi e plin netul de info.

Revenind, am realizat ca am pierdut sugilitul si ma tot gandeam de ce? Pana intr-o zi cand am mers la Hathor House pentru a cumpara cristale prietenei mele Doris si m-am lipit si eu de niste minunatii. Am ales ceva ce rezona cu starea mea de atunci si am inteles ca sugilitul meu ”s-a ascuns” de mine pentru ca nu mai sunt prea inteleapta lately :). Stiu ca il voi gasi cand voi fi pregatita, pana atunci ma bucur de cristalele cu a caror energie rezonez zilele acestea.

Long story short: e un timp pentru toate, iar Universul ne trimite uneori lucruri la care nu ne asteptam. Just enjoy the ride!

Love,

B.

 

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *