Sunt mandra si onorata sa ma alatur unui proiect ce doreste sa aduca zambetul pe chipul unor copii din mediul rural.Cum? Prin accesul la carti. Nu e vorba doar de un zambet, e vorba de ceva mai mult, de a invata copiii cat e de importanta lectura de orice fel. De a-i inspira sa citeasca, sa realizeze ca lumea este mai mult decat conjunctura lor actuala.  Cartea te face ‘’neprost’’, nu mai stiu cine, sau in ce campanie a fost folosita sitagma, dar e atat de adevarata. Doamne , cat poti creste, evolua doar citind. Intra cu mine in Cercul faptelor bune, ajuta-ma sa ajutam. 

Editura Sigma Educational lanseaza campania „Un gest mic crește un pitic!“  prin care achizitioneaza carti pentru copiii aflati in dificultate. Prima oprire este Școala Gimnazială „Petre Mănărcescu“ Lipovu, din județul Dolj, unde 148 de sufletele au nevoie de carti.

Cum se desfasoara Campania?

Pe site-ul : edusigma.ro la sectiunea vouchere puteti sustine aceasta campanie, comparand un voucher (sau mai multe). Preturile sunt de la 15 RON la 35 RON si reprezinta costul unei carti. Gasiti  mai multe detalii pe site-ul lor, dar astept orice intrebare ati avea pe subiect.

Stiati ca a darui va creste vibratia si va ajuta sa fiti mai fericiti? 

Cum puteti sa fiti mai fericiti?  Alaturati-va campaniei :

  1. Dati share la acest articol sau spuneti voi lumii despre aceasta campanie
  2. Cumparati un voucher <3

Pe langa cumparatul voucherelor, voi face si un playlist pe Youtube unde voi citi din cartile dedicate copiilor pe care editura Sigma le-a publicat. Va astept pe canalul meu de Youtube, pentru o poveste in fiecare miercuri seara.

Pana atunci, dati de veste tuturor despre aceasta campanie, haideti sa fim buni, sa ii ajutam sa creasca frumos, cu ochii mintii deschisi.

Putem fi noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume. Orice fapta buna conteaza, cu cat facem mai multe, cu atat mai bine.

Va imbratisez,

B.

Daca ti-a placut, urmareste-ma si pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *